btn_agenda

kom gerust langs

  • Van der Valk Bandenservice
  • Overbeeke 4
  • 5258 BL Berlicum
  • Tel.: 073 503 1076
  • Fax.: 073 503 2048
  • Mail.: info at vdvalkbanden punt nl
contactformulier

Personenauto

Een goede personenwagenband is van levensbelang. Bij een personenwagenband gaat het niet alleen om de rijeigenschappen van uw auto, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid. Veel ongelukken worden veroorzaakt door verkeerde of slechte personenwagenbanden.
Welke personenwagenband het beste bij uw auto past hangt af van heel veel zaken. Niet alleen het type auto dat u rijdt, maar ook welke prestaties u verwacht van uw personenwagenband. De verschillen zijn vooral te vinden in de verhouding tussen duurzaamheid, grip, bochtgedrag, verbruik en comfort.

Ultrac Vorti Ambiance Shot  72dpi 1280x792px EWij hebben een zeer uitgebreid assortiment banden voor personenauto's. We onderscheiden 3 soorten personenautobanden: Zomerbanden, Allseasonbanden en Wintebanden.

Wij hebben regelmatig gebruikte winter/ zomerbanden sets in de aanbieding, klik hier om te zien wat wij aan gebruikte sets hebben staan.

 


All Seasonbanden

Quatrac 3  72dpi 1280x790px E

All-Season banden zijn universeel en vormen een combinatie van de unieke eigenschappen van zomer- en winterbanden. Het samenbrengen van deze eigenschappen in één band is dan ook altijd een enorme uitdaging. Elke vierseizoensband is uiteindelijk een compromis op het terrein van prestaties om zo veel mogelijk te kunnen voldoen aan de eisen van de gebruiker. Deze compromis wordt dan ook lastiger naarmate de naarmate de variatie van de omstandigheden uitbreiden waarin de banden gebruikt zullen worden.
 


Oldtimerbanden

Austin Healy Classic  72dpi 1280x1085px E

De oldtimer banden van Vredestein die wij leveren zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers die oog hebben voor de detail en het design van oldtimer band. Profilering en contour zijn gehandhaafd in hun oorspronkelijke vorm en de oldtimer band is voorzien van een stijlvolle zijkantgravering. Onder dit klassieke uiterlijk gaan echter de meest geavanceerde technieken schuil.