btn_agenda

OLDTIMER TAXATIEDAG 2019

23 mei 2019

VREDESTEIN OLDTIMER TAXATIEDAG

Bent u de trotse bezitter van een prachtige oldtimer, youngtimer of klassieker? Kom dan zaterdag 8 Juni naar onze Vredestein Taxatiedag voor een officiële taxatie en ontmoet andere liefhebbers!
OLDTIMER TAXATIEDAG 2019

Dit jaar vinden voor het 17e seizoen in successie de Vredestein Klassieker Taxatiedagen plaats. Op zaterdag 8 juni is dit bij ons in Berlicum. Tijdens deze dag worden oldtimers, youngtimers en klassiekers door erkende taxateurs op hun juiste waarde geschat. Dit gebeurt conform de officiële “Eurotax glass / Interclassic 5 punten- methode”. Deze methode is gebaseerd op waarneembare factoren die zijn onderverdeeld in de volgende hoofdgroepen: exterieur, interieur, onderzijde, chroomwerk, diversen.
Binnen een week na taxatie ontvangt u de volledig ingevulde taxatieformulieren thuis. Deze taxatie geldt als een waardebepaling, niet als garantie voor eventuele verkoop. Wat betreft de technische staat van de auto: hier is een nieuw afgegeven kenteken in combinatie met APK vereist.

LET OP!

Beperkt aantal plekken beschikbaar, meld u tijdig aan via mail: info@vdvalkbanden.nl of bellen 073-5031076 ( vragen naar Roland).

Verzekering

Een officiele taxatie van uw voertuig is verplicht voor het verkrijgen van een casco dekking bij uw verzekeraar. Daarnaast moet een verzekerde auto van een bepaalde leeftijd, iedere twee a drie jaar opnieuw worden getaxeerd om in aanmerking te blijven komen voor dekking. Om met een zeker gevoel in uw klassieker te rijden is het verstandig om eens een Vredestein Taxatiedag te bezoeken. De taxatiekosten bedragen dan namelijk slechts € 90,-. Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van het inhuren van een taxateur, iets dat normaal gesproken zo’n € 150,- of meer kost.

20170610 090844

 

 

 

 

 

Bandenadvies

De aanwezige specialisten taxeren niet alleen uw auto, maar brengen ook advies uit op het gebied van banden.

Ontmoet andere liefhebbers

Naast deze voordelen is deze taxatiedag een uitgelezen moment om andere klassiekerbezitters te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u nieuwsgierig bent naar hoe het er op zo’n dag aan toe gaat. Onze werkplaats is deze dag geopend van 8.30 t/m 14.00 uur, er zullen een aantal leuke oldtimer/ youngtimers aanwezig zijn en u kunt de projecten bekijken waaraan wij bezig zijn. Komt u ook?

• Wanneer? Zaterdag 8 Juni
• Waar? Overbeeke 4 Berlicum, Van der Valk Bandenservice